Contact
Locatie

Muldyk 5
9001 XV Grou

Volg ons

Over ons

ontmoet de specialisten achter het werk
H.J.F. de Koning in Grou levert al ruim 20 jaar de complete stoffering van schepen voor werven en particulieren.Naast zit- en rugkussens worden ook de gordijnen en verschillende slaapsystemen in het bedrijf zelf gemaakt. Er is een enorme ‘know how’ op het gebied van wandbekleding en het bedrijf beschikt over een sterk, sociaal en succesvol team van medewerkers.

Geschiedenis

over ons

Het is allemaal begonnen toen Yvette in 1992 startte met het maken van kussens voor de Friese bruine vloot. In de beginjaren werkte ze vanuit haar woning; wat natuurlijk een woonboot was.  Langzamerhand verzamelde ze steeds meer mensen om zich heen, er was namelijk steeds meer werk te doen. In 1998 sloot Henk Jan zich hierbij aan en is het bedrijf verhuisd van Leeuwarden naar Grou. Gelegen op een industrieterrein waar allemaal ondernemers zich gevestigd hebben, die werkzaam zijn in de watersport.

Inmiddels bestaat het team uit tien specialisten die zich inzetten om van ieder project een spektakel te maken.

Uw wens,
onze specialiteit

Scheepsstoffering

Uw schip is bij ons in professionele handen, wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw project? Bel gerust voor een afspraak.

Gordijnen

Wij leveren passende gordijnen op maat en volledig naar uw wens. We geven u graag informatie over de mogelijkheden.

Matrassen

Slaapcomfort is erg belangrijk. Wij beschikken over de beste selectie koudschuim en lattenbodems. Dit alles, op maat gemaakt.

Wandbekleding

Voor wand- en plafondbekleding hebben wij keuze uit veel verschillende stoffen, zodat er altijd één geschikt is voor uw schip.

Vloerbedekking

Onze collectie bestaat uit soorten vloerbedekking die geschikt zijn voor het gebruik aan boord. Kom langs in onze showroom om het aanbod te bekijken.